SolarEdge

SolarEdge is een toonaangevend bedrijf op het gebied van fotovoltaïsche (PV) energieoptimalisatie en omvormertechnologie. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector.

SolarEdge biedt geavanceerde omvormersystemen aan die de efficiëntie en prestaties van zonne-energiesystemen verbeteren. Een omvormer is een essentieel onderdeel van een PV-systeem omdat het de gelijkstroom die wordt geproduceerd door de zonnepanelen omzet in wisselstroom die kan worden gebruikt in huizen of op het elektriciteitsnet kan worden geleverd. SolarEdge-omvormers hebben echter een uniek kenmerk: ze worden geleverd met ingebouwde power optimizers.

Power optimizers zijn apparaten die individueel aan elk zonnepaneel worden bevestigd en de opbrengst van elk paneel maximaliseren. In plaats van de panelen in serie te schakelen, zoals traditionele omvormers dat doen, optimaliseert SolarEdge elk paneel afzonderlijk. Dit betekent dat de prestaties van elk paneel niet worden beperkt door de prestaties van andere panelen in het systeem, waardoor de totale energieopbrengst wordt gemaximaliseerd.

Daarnaast biedt SolarEdge ook een monitoringplatform, genaamd SolarEdge Monitoring. Dit platform biedt gebruikers real-time gegevens over de prestaties van hun zonne-energiesysteem. Het stelt gebruikers in staat om de energieopbrengst van elk zonnepaneel te volgen, eventuele problemen te detecteren en de systeemprestaties te optimaliseren. Het monitoringplatform is zowel toegankelijk via een webgebaseerd portaal als via een mobiele app.

Het SolarEdge-systeem heeft verschillende voordelen, waaronder een hogere energieopbrengst, verbeterde veiligheid, en flexibele ontwerpmogelijkheden. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid van energieopslag en slim energiebeheer, waardoor huiseigenaren hun eigen energieverbruik kunnen optimaliseren en geld kunnen besparen op hun energierekening.

Al met al heeft SolarEdge met zijn geavanceerde omvormertechnologie en monitoringoplossingen een prominente positie verworven in de zonne-energiemarkt. Het bedrijf blijft innoveren en streven naar de verdere optimalisatie van zonne-energiesystemen om de overgang naar duurzame energie te bevorderen.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat HoKasolar voor u kan betekenen? Vraag in slechts 4 stappen bij ons een offerte aan. Wij gaan hiermee direct aan de slag en maken een afspraak om op locatie uw situatie te beoordelen, wel zo fijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Current step:1
2
3
4

Type aanvraag

Upload een foto van je dak

Contactgegevens

Adres